Een website voor Gifts & More

website voor gifts en moreNa lang wikken en wegen heeft het beheer besloten om een website te bouwen voor onze geliefde Facebook Groep Gifts & More.

De stap om een website te bouwen naast de al zeer actieve Groep is door de recente verandering in het beheer een stuk kleiner geworden. Mede hierdoor is er besloten om een website te bouwen, maar ook zitten er veel voordelen aan een koppeling met deze website. Deze voordelen leggen we je graag hieronder uit.

De voordelen van een website voor Gifts & More!

Blijf up-to-date!

De Facebook Groep willen we zoveel mogelijk behouden voor het geven en nemen van leuke spullen. Hier passen naar ons idee geen berichten thuis die hier van afwijken. Denk hierbij aan klachten, ideeën en suggesties die je als lid van de groep misschien hebt. Deze kan je vanaf nu hier kwijt op de website door te reageren op nieuws, of gebruik te maken van de contactpagina op deze website.

Duidelijk reglement!

Het reglement van de groep is wat onduidelijk/onoverzichtelijk geworden door de jaren heen. Op deze website is het reglement duidelijk na te lezen en door het beheer aan te passen wanneer dat wenselijk is.

Vragen sneller beantwoord!

Heb je een vraag? Lees dan eerst onze ”Veel gestelde vragen” pagina, wellicht dat hier je vraag bij staat. Hierdoor kan je zelf je vraag beantwoorden zonder te wachten op een reactie van het beheer. We zullen de lijst met veel gestelde vragen uitbreiden met vragen en antwoorden wanneer we veel dezelfde vragen krijgen van leden.

Meer informatie beschikbaar!

Op een website is het nou eenmaal makkelijker om meer en uitgebreidere informatie te plaatsen dan op een Facebook groep. Hierdoor kunnen we alle leden makkelijker informeren over de Groep. Ook is deze informatie makkelijker te vinden of na te lezen zonder daarvoor de giften in de groep te niet te doen.

Meer leden voor de groep!

Door gebruik te maken van een website is het makkelijker om leden te werven. Zo zijn er mogelijkheden om bezoekers naar de website te sturen middels het advertentieprogramma van Facebook. Dit is niet mogelijk voor een Facebook Groep. Maar zo zijn er meer mogelijkheden waarbij een website voordelen bied. Uiteraard wordt hierbij gericht geadverteerd op Amersfoort en omstreken om nieuwe leden aan te trekken.

Meer Giften van bedrijven!

Lokale, maar ook landelijke bedrijven welke giften willen doen in onze Facebook groep zullen sneller onze website vinden dan de Facebook Groep. Dit komt onder andere doordat de Facebook groep niet toegankelijk is voor ”niet leden”. Daarnaast zullen deze bedrijven makkelijker informatie vinden hierover op de website dan in onze groep. Ook bied het meerwaarde voor een bedrijf als een gift van hen ook op deze website wordt gepubliceerd. Hierdoor zullen er steeds meer giften komen die vanuit een bedrijf worden weggegeven.

Meer Giften vanuit het beheer!

Het beheer zal zelf meer giften verloten om zo meer leden uit de omgeving van Amersfoort aan te trekken. Hiervoor worden speciale acties gemaakt welke op deze website komen te staan naast dat ze in de groep worden geplaatst. Hierbij moet je denken aan giften als bol.com cadeaubonnen, Fashion cheques, beautybehandelingen in de omgeving van Amersfoort etc. etc.

Veel voordelen dus!

Eng?!

Ja verandering is altijd eng, maar toch denken wij dat we er goed aan doen om deze website te lanceren. Vooral door de voordelen hierboven uiteraard. Er zullen echter ook leden zijn die dit maar eng vinden en bang zijn dat er in de groep dingen gaan veranderen. Voor deze mensen willen we het volgende aangeven. ”We willen de groep niet veranderen, de groep blijft zoals hij is. Wel willen we proberen om de groep nog actiever te maken dan dat hij al is met mensen uit de omgeving van Amersfoort. Ook willen we meer mooie giften beschikbaar kunnen stellen in de groep. Daarnaast kies je er zelf voor om deze website te bezoeken of juist niet.”

We hopen dat jullie het een mooie website vinden en het positieve ervan in zien!

Het beheer!

 

Geef een reactie!

Bericht auteur: Gifts & More

Nemen vult de handen Geven vult het hart Geven & nemen & delen❤