Over Gifts & More

Gifts & More is een community op Facebook voor Amersfoort en omgeving. Inmiddels heeft de community al een ledenaantal van over de 24.000. Binnen deze groep is het doel en vooral ook motto: ”Nemen vult de handen, geven vult het hart”!

Gifts & More is dan ook een community waarin je spullen kunt doneren aan mensen uit jouw omgeving die het goed kunnen gebruiken. Spullen waar je zelf bijvoorbeeld niks meer mee doet, geen waarde meer aan hecht of simpelweg overbodig zijn.

Aan de andere kant is het ook mogelijk om een lootje te nemen op spullen die jij kunt gebruiken van andere. Zo helpen we elkaar en geven we spullen een tweede leven!

Sinds kort is er naast de Facebookgroep ook een Facebookpagina opgericht voor Gifts & More. Op deze pagina is er ruimte voor ideeën en alledaagse gesprekken. Ook zal het beheer hier acties vanuit het beheer extra onder de aandacht kunnen brengen.

Acties vanuit het beheer

Het beheer zal ook regelmatig acties en/of gifts weggeven. Dit kan vanuit een lokaal bedrijf zijn of vanuit het beheer zelf. Deze acties worden onder de aandacht gebracht binnen de Gifts & More groep, maar ook op de Gifts & More pagina. Ook zal er op deze website extra aandacht gegeven worden aan deze georganiseerde acties.

Wil je weten welke acties er op dit moment lopen vanuit het beheer? Klik dan hier om naar de actiepagina te gaan! >>

Leden en het beheer

Gifts & More heeft inmiddels ruim 24.000 leden. Dit ledenaantal groeit met de dag en de verwachting is dat dit ook alleen maar blijft groeien. Om de groep in goede handen te beheren zijn er een aantal beheerder/moderators die een oogje in het zeil houden en het reglement handhaven. Op dit moment zijn er 3 beheerder en 1 moderator actief in de groep. Hieronder de namen van deze beheerder/moderator.

Beheerders:

Chantal van Rijsbergen – Smink
Jasper Gunsing
Jasper Web

Moderator:

Gonnie van Drie

We bedanken hun voor de vele uren die zei spenderen in deze community!

Reglement Gifts & More

Om alles zo goed en eerlijk mogelijk te laten verlopen in de groep zijn er regels opgesteld. Deze regels kan je hier vinden >>

We gaan er vanuit dat iedereen zich houd aan deze regels. Mocht het gebeuren dat leden zich niet houden aan deze regels dan zal het beheer of de moderator hierop een gepaste actie op uitvoeren.

 

Geef een reactie!